Google Website Translator Gadget

måndag 28 november 2011

Skottland!

Vi skulle flyga från Prag till Edinburgh vid klockan 20 förra söndagen. Vi var ute i ganska god tid så vi var på flygplatsen redan vid 17.30. Incheckningen öppnade klockan 18 och direkt när vi checkade in väskorna meddelade de att planet var 5 timmar försenat. Jippie. Precis vad man vill första gången man reser med en liten Viggo :( De hade som tur var ett barnrum på flygplatsen där vi kunde släcka ner och få Viggo att somna men det var inte det lättaste. Vid runt 23 somnade han i alla fall och sen sov han i sin vagn tills runt 1.30 när vi skulle kliva på planet, då vi fick slita upp honom från värmen och kliva på en skumpig, iskall buss för att åka ut till planet. Då skrek han. Han skrek konstant från att vi klev på bussen tills alla hade satt sig på planet och de släckte ner och taxade ut. Då slocknade han som en lampa i mitt knä och sov hela flygningen. Det gjorde för övrigt vi också.
Vi landade i Edinburg strax efter 3.30 Prag tid, alltså 2.30 i Edinburg. Russells föräldrar hämtade oss på flygplatsen och från Edinburg är det cirka en timmes körning till Bishopton utanför Glasgow, där de bor. 
Klockan var väl cirka runt 5 innan jag lyckades få Viggo i säng och själv somna och sen sov vi till 9 på morgonen.

Hela måndagen var vi bara hemma hos Russells föräldrar och en massa av hans släktingar kom på besök. Vi var allihop galet trötta men gjorde vårt bästa för att socialisera. Den som verkade bry sig minst var Viggo. Han åt och vilade precis som vanligt och hade inga som helst problem med att somna i en annan säng. Och som den lilla clownen som han är så njöt han av att vara allas center of attention.

Här är han med sin lilla kusin, Eilidh, som är 9 månader äldre än honom.

Gör sitt bästa för att stoppa in foten i munnen.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: