Google Website Translator Gadget

onsdag 8 februari 2012

Viggo vilding

Igår besökte vi Jesle Naruby och Viggo han var överförtjust! Stora ögon och ett smile från öra till öra hade han under hela tiden vi var där. Han önskade nog att han kunde få leka med de andra barnen.
Jeslet var mysigt, personalen var väldigt trevliga och välkomnande (trots att vi inte pratar tjeckiska) och allting verkade helt enkelt kanon. 
Vi ska dock besöka (minst) två andra jeslen också. Ett som ligger helt okej till just nu men om vi skulle flytta (vilket vi kommer att göra så småningom, denna lägenheten har vi kontrakt på i max tre år) så ligger det helt avsides i förhållande till det området som vi egentligen vill bo i. Fördelen är dock att det är lite billigare. Det andra vi ska titta på ligger väldigt bra till i både förhållande till jobb och ev. nytt bo läge, det är också något billigare, deras program är baserat på Montessori pedagogiken, samt de serverar endast ekologiska livsmedel (som helt oväntat blev väldigt viktigt för mig i samma ögonblick jag fick barn. Märkligt, ja, jag vet.). 

Jag börjar nästan till och med se fram emot att börja jobba. Eller jobba vet jag väl inte, men att socialisera med andra människor i alla fall ;)

1 kommentar:

Maminka sa...

Hej lilla mamsegumsan!
Det här låter ju härligt att höra! Detta är nog det mest positiva vi hört sedan du började tänka på "dagis" till Viggo vilding.
Hoppas ni verkligen kan hitta det där riktigt perfekta för honom.
Massvis med kramisar