Google Website Translator Gadget

tisdag 13 december 2011

Färdiglussat för i år

Nu har vi varit på ambassaden och lussat. Jisses, vilken uppklädd och fiiiiiin tillställning det var där i ambassadörens fiiina sal. Jag kände mig måttligt under dressed kan jag berätta. Och alla de fiiiina äldre svenska damerna och herrarna i sina kostymer och cocktailklänningar pratade under hela det fina framträdandet, så otroligt ohyfsat!
Men det var mysigt ändå. Ulrika var där med sin lilla familj och Johanna var där med sin kille, trevligt att se lite "kändisar". Luciatåget bestod av svenska studenter från Masaryks Universitet i Brno, jätteduktiga var de.

Jag hade varit en duktig hemmafru och ägnat dagen åt att baka focaccia och förberett Toscansk Ribolita (soppa) som bara behövde värmas när vi kom hem. *Klapp klapp på huvudet*

Nu ska jag servera mig själv ett glas rödvin och sätta på ett eller två avsnitt av Mad Men. Trevlig lussekväll på er!

2 kommentarer:

Maminka sa...

Hello mamsegumsan!
Jag kan tänka mig att det var stämningsfullt ändå...det tyckte vi i alla fall när vi såg det svenska på TV. Lite speciellt är det! Det där första som gör att man känner att julen är på väg, eller hur? Vad tyckte Russell? Absolut får du klapp på huvudet för att du är en duktig "hemmafru"
EN VECKA KVAR!!!!!!!
Kramisar, kramisar och längtar

Miranda sa...

Ja, visst var det stämningsfullt! Och oavsett hur fiiiin tillställning det var så tycker jag ändå att det är kanon att ambassaden ordnar sånt.
Russell tyckte det var intressant, men han föredrog luciatåget vi såg på morgonen (på SVT) eftersom tyvärr hörde vi inte så bra på ambassaden.
JAAAAAA; EN VECKA KVAAAAAR!!!!!!
Massor med kramar, vi längtar massor!!