Google Website Translator Gadget

torsdag 8 december 2011

Haj haj

Gårdagen försvann i ett nafs. Först var det lång lunch med Johanna på Mama Coffee och sen mötte jag upp Russell för att lämna över Viggo i hans förvar och rusade sen för att träffa Magda, Gosia och Hana. Vi gick en snabbis på julmarknaden men det var skittrist väder så julstämningen infann sig inte alls. I stället gick vi till en mysig ställe och drack vin och traggade skit. Mycket trevligt.

Idag har jag och Viggo tagit långpromenad och sen träffade vi Russell för lunch. Han är på julfest med jobbet nu ikväll så Viggo ville gärna träffa sin paps litegrann i alla fall :)

Vi är båda ganska bra idag. Det rosslar inte längre när Viggo andas och mina ögon och näsan har slutat rinna. Skönt som katten.

Ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt, jag och trollet. Det är så himla roligt nu när han inte är lill-liten längre, utan man kan verkligen jonglera, brottas och busa med honom. Han skrattar så han kikar, så jäkla gulligt. Han har också blivit väldigt gosig och kramas och pussas gärna, fast på sitt eget lilla våldsamt exalterade sätt. Mysigt är det i alla fall!

Inga kommentarer: