Google Website Translator Gadget

fredag 18 maj 2012

Snart ett år

Snart har ett helt år gått sen min älskade lilla trollunge föddes, och han är verkligen ingen bebis längre! Det är så häftigt nu när det märks tydligt att han förstår vad man säger, t.ex "Var är Couscous (hans snutte)?", då kryper han direkt och hämtar den, eller när vi badar och leker med hans små båtar så frågar man "Vad säger båten?" och han svarar "TUT". Nu har precis lärt sig var hans näsa sitter också, jättegulligt. Och när man sjunger Imse Vimse spindel så gör han rörelserna (fast bara "ner faller regnet" och "upp stiger solen").
Han har även börjat bli helt fascinerad av djur, särskilt hundar och fåglar, antagligen för att det är de djur han ser oftast. Det ska bli väldigt roligt att se hur han gillar att gå på zoo. Här utanför vårt vardagsrumsfönster flyger flygplanen väldigt lågt och nära, och det älskar han också att titta på. Han tror säkert att det är jättestora fåglar :)

Från det här lilla knytet...

...till den här stora pojken!  
Världens finaste lilla trollunge, som jag älskar så mycket att det nästan gör ont .



2 kommentarer:

Maminka sa...

Jaaa, ett litet underverk är han och jag längtar så fruktansvärt efter att få krama och pussa den lille prinsen! Snaaaaart kommer vi!
Kramisar

Miranda sa...

Jaaaaa, vi längtar massor, massor :)
Kramisar!