Google Website Translator Gadget

måndag 5 mars 2012

Hej hej hallå

Vad hittar ni på?

Viggo och jag har just kommit hem från ett jesle besök och nu bakar vi bröd. Eller ja, vi påbörjade faktiskt brödbaket redan igår vid 18, och så har det fått jäsa till nu.
Jeslet vi besökte är ett Tejckiskt-Franskt-Engelskt jesle som ligger i Gamla Stan och det var jättemysigt. Mycket sång och musik, på alla tre språken. Ligger helt klart på topplistan av de vi sett.
Nästa jesle besök blir på onsdag morgon, då ett Tjeckiskt-Engelskt som är MENSA certifierat. Har man en så smart kille som vi så får man ju hitta avancerade skolor också. Haha, näää då, eller ja det är MENSA certifierat på riktigt men det är så klart inte därför det verkar bra.

För övrigt så kryper Viggo som en liten tok nu så nu är det slut på friden. I lördags slog han pannan i bokhyllan så att han fick en bula och ett litet blåmärke och igår slog han bok precis under ögat så det blev ett rött märke. Och idag vaknade han med ögoninflammation i andra ögat. Suck, nu börjar krigsskadorna.... Hur ska hans hönsmamma klara av detta?


Inga kommentarer: